Pinnen onmogelijk via KNAB?

Pinnen onmogelijk via KNAB?

Om te besparen op bankkosten heb ik een rekening geopend bij KNAB zakelijk. Momenteel zit ik bij ABN AMRO en die switch zou mij aardig wat kunnen besparen. Maar ik loop tegen het probleem aan dat mijn PIN apparaat afdracht kennelijk niet omgezet kan worden naar deze relatief nieuwe bank (Knab). Blijkbaar zit het zo: mijn pin verdiensten worden…

Naar de bron van dit nieuwsbericht over pinnen / pinautomaten

Dit nieuws over het pinnen is afkomstig van andere websites, via dit nieuws willen wij onze bezoekers op de hoogte houden van het laatste nieuws over het pinnen / nieuwe pinnen.

Hier kunt u alle informatie vinden over pinnen.
Wilt u een betaalautomaat aanschaffen of huren? Dan is Cyber & Mason het ideale adres.

Alle informatie over pinnen & pinapparaten. Pinnen onmogelijk via KNAB?

No Tag