Alle Pinautomaten

Pinautomaten

Er zijn verschillende Pinautomaten die u zowel kunt kopen als huren. U heeft de keuze uit Vaste Pinautomaten of Mobiele Pinautomaten.

Alle Pinautomaten op een rijtje inclusief een korte omschrijving:

De Vx520

Vx520 Pinautomaat

De Vx520 is een compacte balie Pinautomaat. U typt het bedrag in en draait de Pinautomaat om naar uw klant, deze voltooid vervolgens zijn pinbetaling. Eenvoudiger kan niet! Deze Vx520 is zowel te Koop als te Huur.

Vx520 + Vx820

Verifone Vx520+Vx820 Pinautomaat-balie

Zit er bij het afrekenen veel afstand tussen u en de klant? De  Vx520 + Vx820 Vaste Pinautomaat is ideaal om die afstand te overbruggen. De Pinautomaat kan aan de kassa worden gekoppeld en is dankzij de NFC-chip klaar voor het ‘contactloos betalen’. Het Full Color Touchscreen zorgt voor nog meer gebruiksgemak. De Vx520 + Vx820 is zowel te Koop als te Huur.

Vx680 GPRS

Vx680 GPRS mobiele Pinautomaat

Bent u veel onderweg? Of wilt u uw klanten aan tafel laten afrekenen? Met de Vx680 GPRS Mobiele Pinautomaat kunt u uw klanten altijd en overal laten pinnen. Dankzij de nieuwe NFC technologie en zijn Full Color Touchscreen bent u klaar voor de toekomst. De Vx680 GPRS is zowel te Koop als te Huur.

Vx680 Wifi

Vx680 Wifi-mobiele-Pinautomaat

Wilt u pinnen via uw eigen Wifi-netwerk? Dan is de Vx680 Wifi Mobiele Pinautomaat de geschikte Pinautomaat voor u. De Vx680 Wifi is ideaal voor ondernemers met weinig bereik in hun onderneming, maar wel met een goed Wifi-netwerk tot hun beschikking. Dankzij de nieuwe NFC technologie en zijn Full Color Touchscreen bent u klaar voor de toekomst. De Vx680 Wifi is zowel te Koop als te Huur.

 

No Tag

Leave a Reply