Pinautomaten Huren

Geen investering en binnen 24 uur een werkende PIN

Bij de aanschaf van een PIN automaat komt meer kijken dan in eerste instantie wordt gedacht. Er zijn drie essentiële elementen: het type automaat, de koppeling met de bank en de verbinding waarmee de communicatie tussen bank en automaat plaats vind.

In Nederland zijn verschillende aanbieders van PIN apparatuur. Het is zowel mogelijk om een automaat kopen als te leasen. Vooral het leasen wordt steeds populairder, wellicht dat de crisis invloed heeft op het pin gedrag. Er zijn steeds meer aanbieders die huur oplossingen aanbieden, dit kan zowel voor beurzen en evenementen als voor een langere termijn. U kunt dus kiezen voor koop of huur en verschillende type automaten.  Bij het type automaat is het van belang of u een alles in één automaat, een automaat met een aparte pinpad. Daarnaast is de certificering van belang. Bij de verbinding is het voornaamste dat de provider gecertificeerd. Er kan gepind worden over een analoge lijn (PSTN) en IP verbinding (ADSL) of mobiel (GSM of GPRS). Daarnaast dient er een koppeling te zijn tussen de bank en de automaat.

Het voordeel van het leasen van een PIN automaat is dat alle randvoorwaarden door de verhuurder kunnen worden gerealiseerd. Tevens kunnen tijdrovende stappen al vuur uw bestelling door de leverancier worden uitgevoerd. Hierdoor kan de levertijd aanzienlijk worden verkort. Er zijn zelfs instanties die binnen 24 uur volledig geïnstalleerde PIN kunnen leveren.

No Tag

Leave a Reply